Category Archives: Novice

Gabrovec na mladinski ligi prvakov

David Gabrovec, edini mednarodni sodnik MDNS Ptuj, bo danes 12.09.2022 z ekipo delil pravico na kultnem Poljudu v Splitu. Glavni sodnik, na obračunu mladinske lige prvakov (UEFA Youth League) med Hajdukom iz Splita in Gabalo iz Azerbajdžana, bo David Šmajc, drugi pomočnik Tomaž Černe, četrti sodnik pa domačin Ante Terzić. Kontrolor sojenja prihaja iz Križevcev… Read More »

Debi Flajšmana na Prvi ligi Telemach

Minuli vikend je svoj debi na tekmi 1. Slovenske nogometne lige v Športnem parku v Domžalah, doživel Jernej Flajšman. Na tekmi 4. kroga med ekipama Radomelj in Mure iz Murske Sobote je opravljal vlogo 2. pomočnika sodnika. Tekma je bila na sporedu v nedeljo 07.08.2022 ob 17:30 uri. Glavni sodnik na srečanju je bil Roberto… Read More »

GABROVEC NA UEFA POKALU REGIJ

Potem ko je bil David Gabrovec, 11. junija delegiran na kvalifikacijsko tekmo za EP mladih U-21 v Walesu, ga sedaj čaka nova naloga. Skupaj s sodnikom Davidom Šmajcem iz Kranja sta odpotovala na Predkrog Pokala regij (UEFA Regions’ Cup 2022/23 Preliminary Round), ki bo potekal od 23. do 29. junija v Azerbajdžanu. Skupaj bosta na… Read More »

Gabrovec na tekmi kvalifikacij U-21 v Walesu

David Gabrovec je na stadionu Parc y Scarlets(14.780 sedežev) v Llanelli s sodnikom Davidom Šmajcem (Kranj) in s pomočnikom Tomažom Černetom (Nova Gorica) ter četrtim sodnikom Dejanom Balažičem(Ljubljana) v soboto ob 18.00h odsodil tekmo kvalifikacij za EP do 21 let, med Walesom in Nizozemsko. Tekma se je končala z minimalno zmago mlade gostujoče reprezentance Nizozemske.… Read More »

Blažu Bezjaku debi na 2. SNL

Pretekli konec tedna je v najvzhodnejšem mestu v Sloveniji, svoj debi na tekmi 2. Slovenske nogometne lige, doživel Blaž Bezjak. V zadnjem krogu tekme 2. SNL za sezono 2021/2022 je s pomočnikoma Davidom Gabrovcem in Aleksandrom Burjanom sodil tekmo med ekipama Nafte iz Lendave in Jadrana iz Dekanov. Tekma je bila na sporedu v petek… Read More »

Umrl nekdanji član našega društva Hvalec Andrej

Sporočamo žalostno novico, da je v 48. letu starosti tragično umrl Andrej Hvalec. Andrej je bil dolgoletni aktiven član MDNS Ptuj, kjer je s svojim nespornim nogometnim znanjem pustil ogromen pečat, za kar se mu iskreno zahvaljujemo. Pogreb pokojnika bo v sredo, 18. maja 2022 na pokopališču v Slovenski Bistrici. Svojcem izrekamo iskrene sožalje.