Category Archives: Novice

Petek na futsal turnirju v Podgorici

Jernej Petek bo med 21. 8 in 24. 8. 2021 sodil turnir lige prvakov v futsalu, ki bo potekal v Podgorici.Ekipe ki bodo nastopile na turnirju so: srbski prvak KMN FON, črnogorski prvak KMF TITOGRAD, gruzijski prvak MDC CIU ter irski prvak BLUE MAGIC FC DUBLIN.Preostali sodniki na turnirju so:Paavo Komppa s Finske, Done Ristovski… Read More »

David Gabrovec med prvimi slovenskimi sodniki v koferenčni ligi

Kot eden izmed prvih pomočnikov sodnika iz Slovenije, v novoustanovljeni UEFA konferenčni ligi, odpira evropsko pot na Slovaškem David Gabrovec. Na stadionu Anton Malatinsky v Trnavi bo s sodnikom Nejcem Kajtazovičem (Kranj) in pomočnikom Matejem Žuničem (Kranj) ter četrtim sodnikom Davidom Šmajcem (Kranj) v četrtek od 20.45h vodil povratno tekmo 1. kroga kvalifikacij za konferenčno… Read More »

Ptujski sodniki uspešno prestali fizično testiranje

Na igrišču z umetno travo v Kranju so včeraj sodniki, sodnice, pomočniki, pomočnice, talenti vseh nivojev ter kandidati za talente opravljali fizično testiranje, ki so ga vsi člani našega društva tudi uspešno opravili. Glavni sodniki so po fizičnem testiranju nadaljevali z analizo sojenja spomladanskega dela prvenstva, kateri se bliža h koncu. Pomočniki in kandidati za… Read More »

Prvoligaši nadaljujejo sezono

Ta vikend se po kratkem prisilnem odmoru, zaradi zaprtja države, nadaljuje Prva liga Telekom Slovenije. Na nogometnih zelenicah bodo v soboto 17.4.2021 prisotni tudi trije ptujski sodniki. Tekmo v Novi Gorici, med zadnje uvrščeno ekipo lige Gorico in trenutno vodilno ekipo Olimpije iz Ljubljane, bodo sodili: Glažar Roman, Gabrovec David in Burjan Aleksander. Vlogo četrtega… Read More »

Sakelšek in Petek na 1. polfinalni tekmi futsala

Danes, 16. 4. 2021 se začenja polfinale državnega prvenstva v futsalu. Na parketu bosta prisotna tudi člana našega društva, Jernej Petek in Aleš Sakelšek, ki bosta med sodniki na prvi  polfinalni tekmi 1. lige med ekipama FC Litija in Siliko Vrhnika. Igra se na tri zmage. Prenos tekme  bo na Youtube strani od FC Litija.… Read More »

Jernej Petek v Izraelu

Jernej je svojo prvo mednarodno tekmo odsodil 10. 3. 2021, v Izraelu. Sodil je tekmo Izrael : Madžarska, ki se je končala z rezultatom 1 : 4 v korist gostujoče ekipe. Na tekmi delil je pravico skupaj s hrvaškim futsal sodnikom Josipom Dujmićem, ter Rafaatom Al Hamolo iz Izraela. Tekma je bila odigrana v Maccabi… Read More »