Category Archives: Novice

Ptujski sodniki na tekmi četrtfinala Pokala Slovenije

V prejšnjem tednu se je s tekmo Olimpija – Koper že pričelo četrtfinale pokala Slovenije, jutri, v torek 23.10.2018 in v sredo, 24.10.2018, pa bodo na sporedu še preostala srečanja. Svojo vlogo bodo na prvem četrtfinalnem dvoboju Maribora in Domžal, imeli tudi ptujski sodniki Glažar Roman, Gabrovec David in Skok Aleš. Tekma se bo v… Read More »

Gabrovec na drugem delu seminarja UEFA CORE

O tem, da se je David Gabrovec aprila udeležil seminarja UEFA CORE (Centre of refereeing excellence), smo aprila že poročali. Tokrat pa se je David mudil še na drugem delu seminarja, ki je bil namenjen konsolidaciji. Seminar je potekal od 04. do 11. oktobra na sedežu UEFE v Nyonu, poudarek seminarja pa je bil na… Read More »

4. plenarni sestanek

V torek, 02.10.2018 bo v prostorih MNZ Ptuj potekal 4. plenarni sestanek MDNS Ptuj. Sestanek se bo pričel ob 17.30 uri. Dnevni red: 1) Potrditev zapisnika predhodnega plenarnega sestanka 2) Tekoče zadeve 3) Vprašanja in predlogi sodnikov 4) Razno   Sodniški trening se bo na dan plenarnega sestanka pričel ob 19.00 uri.  

Trening signalizacije ofsajda

V četrtek 13.09.2018, je na igrišču z umetno travo na Ptuju bil organizirani trening signalizacije ofsajda s snemanjem. Vodji treninga Aleš Skok in David Gabrovec sta na trening povabila 29 mlajših sodnikov oziroma pomočnikov sodnika, ki so se z izkazano angažiranostjo in zavzetostjo maksimalno izkazali. Vsak od prisotnih je opravil skupno 10 signalizacij, po končanju… Read More »

3. plenarni sestanek

V torek, 04.09.2018 bo v prostorih MNZ Ptuj potekal 3. plenarni sestanek MDNS Ptuj. Sestanek se bo pričel ob 17.30 uri. Dnevni red: 1) Potrditev zapisnika predhodnega plenarnega sestanka 2) Tekoče zadeve 3) Vprašanja in predlogi sodnikov 4) Razno   Sodniški trening se bo na dan plenarnega sestanka pričel ob 19.00 uri.  

Sakelšek in Petek na prijateljski mednarodni tekmi Slovenija – Srbija

S strani komisije za futsal pri NZS smo bili obveščeni, da sta sodnika futsala Aleš Sakelšek in Jernej Petek, delegirana na mednarodno prijateljsko tekmo “A” reprezentanc ženskega futsala med Slovenijo in Srbijo. Reprezentanci bosta odigrali dve tekmi. Medtem, ko bo prva tekma na sporedu v soboto, 25.08.2018 ob 19. uri, bo druga tekma, na kateri… Read More »