Category Archives: Novice

Trening signalizacije ofsajda

V četrtek 13.09.2018, je na igrišču z umetno travo na Ptuju bil organizirani trening signalizacije ofsajda s snemanjem. Vodji treninga Aleš Skok in David Gabrovec sta na trening povabila 29 mlajših sodnikov oziroma pomočnikov sodnika, ki so se z izkazano angažiranostjo in zavzetostjo maksimalno izkazali. Vsak od prisotnih je opravil skupno 10 signalizacij, po končanju… Read More »

3. plenarni sestanek

V torek, 04.09.2018 bo v prostorih MNZ Ptuj potekal 3. plenarni sestanek MDNS Ptuj. Sestanek se bo pričel ob 17.30 uri. Dnevni red: 1) Potrditev zapisnika predhodnega plenarnega sestanka 2) Tekoče zadeve 3) Vprašanja in predlogi sodnikov 4) Razno   Sodniški trening se bo na dan plenarnega sestanka pričel ob 19.00 uri.  

Sakelšek in Petek na prijateljski mednarodni tekmi Slovenija – Srbija

S strani komisije za futsal pri NZS smo bili obveščeni, da sta sodnika futsala Aleš Sakelšek in Jernej Petek, delegirana na mednarodno prijateljsko tekmo “A” reprezentanc ženskega futsala med Slovenijo in Srbijo. Reprezentanci bosta odigrali dve tekmi. Medtem, ko bo prva tekma na sporedu v soboto, 25.08.2018 ob 19. uri, bo druga tekma, na kateri… Read More »

Na srečanju sodnikov zmaga MDNS Ptuj

V petek, 15.06.2018 je v športnem parku na Spodnji Hajdini potekalo tradicionalno srečanje sodnikov iz Maribora, Murske Sobote, Lendave in Ptuja. Srečanje se je s prvo tekmo tekmo MDNS Ptuj – MDNS Murska Sobota pričelo ob 17. uri, katero je dobilo ptujsko društvo z rezultatom 2:0. Na drugi tekmi med MDNS Maribor in MDNS Lendava… Read More »

Srečanje sodnikov 2018

Kot že tradicionalno, bo tudi letos potekalo srečanje sodnikov iz Maribora, Murske Sobote, Lendave in Ptuja. Letos je za organizacijo srečanja zadolženo MDNS Ptuj, ki bo srečanje organiziralo v petek, 15.06.2018 v športnem parku na Spodnji Hajdini. Prireditev se bo pričela ob 17. uri, ko bo na sporedu prva tekma “četveroboja” med MDNS Ptuj in… Read More »

Revijalna tekma proti DNT Ptuj

Kot že tradicionalno, se bo tudi letos v sklopu prireditve ob zaključku lig MNZ Ptuj, igrala revijalna tekma med sodniki in delegati proti trenerjem. Tekma bo potekala v petek, 08.06.2018 v športnem parku Cirkulane in se bo pričela ob 17.00 uri. V sklopu prireditve bo ob 18.30 uri tudi odigrana tekma finala veteranske lige med… Read More »