Category Archives: Novice

Niko Mihelič debitiral na 2. SNL

V preteklem vikendu je svoj debi na tekmi 2. slovenske nogometne lige doživel Niko Mihelič. Niko je v nedeljo, 24. 10. 2021, v družbi pomočnikov Aleša Skoka in Boštjana Bezjaka odsodil svojo prvo tekmo v članskem NZS rangu na tekmi 2. SNL med ekipama Krka in Roltek, ki se je pred približno 150 gledalci končala… Read More »

Razpis volitev MDNS Ptuj 2021-2025

Delovno-volilna skupščina društva bo potekala 27.11.2021 v hotelu Roškar s pričetkom ob 18. uri. Upravni odbor MDNS Ptuj je na svoji 26. seji, ki je potekala, 27.10.2021, imenoval kandidacijsko komisijo, ki bo poskrbela, da bodo volilni postopki v skladu s Statutom in Pravilnikom o kandidiranju in volitvah v organe Medobčinskega društva nogometnih sodnikov Ptuj. Kac… Read More »

Glažar in Skok še zadnjič skupaj v Prvi slovenski nogometni ligi

Glavni sodnik Roman Glažar in pomočnik sodnika Aleš Skok bosta jutri, dne 16. 10. 2021, še zadnjič skupaj odsodila tekmo v Prvi slovenski nogometni ligi ter tako zaključila bogato sodniško kariero. Sodila bosta na tekmi Maribor : Radomlje, skupaj s pomočnikom Davidom Gabrovcem in četrtim sodnikom Bojanom Mertikom (MDNS Lendava). Roman je s sojenjem začel… Read More »

Petek na futsal turnirju v Podgorici

Jernej Petek bo med 21. 8 in 24. 8. 2021 sodil turnir lige prvakov v futsalu, ki bo potekal v Podgorici.Ekipe ki bodo nastopile na turnirju so: srbski prvak KMN FON, črnogorski prvak KMF TITOGRAD, gruzijski prvak MDC CIU ter irski prvak BLUE MAGIC FC DUBLIN.Preostali sodniki na turnirju so:Paavo Komppa s Finske, Done Ristovski… Read More »

David Gabrovec med prvimi slovenskimi sodniki v koferenčni ligi

Kot eden izmed prvih pomočnikov sodnika iz Slovenije, v novoustanovljeni UEFA konferenčni ligi, odpira evropsko pot na Slovaškem David Gabrovec. Na stadionu Anton Malatinsky v Trnavi bo s sodnikom Nejcem Kajtazovičem (Kranj) in pomočnikom Matejem Žuničem (Kranj) ter četrtim sodnikom Davidom Šmajcem (Kranj) v četrtek od 20.45h vodil povratno tekmo 1. kroga kvalifikacij za konferenčno… Read More »

Ptujski sodniki uspešno prestali fizično testiranje

Na igrišču z umetno travo v Kranju so včeraj sodniki, sodnice, pomočniki, pomočnice, talenti vseh nivojev ter kandidati za talente opravljali fizično testiranje, ki so ga vsi člani našega društva tudi uspešno opravili. Glavni sodniki so po fizičnem testiranju nadaljevali z analizo sojenja spomladanskega dela prvenstva, kateri se bliža h koncu. Pomočniki in kandidati za… Read More »